Billede af et tastatur

“SaaS konceptet er simpelt og
attraktivt, med op til 30% lavere ejer omkostninger for dig”

McKinsey studie

“SuperSaaS tilbyder sine brugere et af verdens 10 bedste
applikationer”

Jakob Nielsen, internet brugerflade guru

Om os - online booking system fra SuperSaaS

SuperSaaS er let at bruge og en billig online internet applikation, som kører fra enhver internet browser.

Vores filosofi er: Software skal være mere let at bruge

Vi mener, at langt det meste software, som tilbydes af vores konkurrenter, er alt for kompliceret at bruge. Mange software leverandører forudsætter, at du ved alt om drivers, kan tjekke for opdateringer regelmæssigt, lave back-up, og du skal underskrive omfangsrige bruger aftaler. Hvorfor må det ikke være lige så let at bruge et online booking system, som at fjernbetjene et TV eller køre en bil?

Nogle virksomheder har en IT afdeling, men ikke alle. Uanset, om du har en IT afdeling eller ej, så er det online booking system let at klargøre online. SuperSaaS online kalender og online booking system er blot det første i en lang række af bruger venlige applikationer.

Vores mål er at tilbyde flest mulige personer, foreninger, virksomheder og organisationer flest mulige funktioner, men ikke specielle funktioner til få brugere. Denne strategi reducerer omkostningerne og giver stordriftsfordele, som til gengæld giver dig mange funktioner til en lav pris. Vi kalder det Supermarked modellen for Software as a Service, eller forkortet SuperSaaS.

Ved at bruge software over internettet får du frihed og tid til at gøre dit primære arbejde. Venligst tænk på dit online booking system som vvs arbejde: Du skal ikke vide noget om vvs eller teknologi, men du får alle fordelene ved at bruge teknologien.

Vores software bliver testet konstant og kører via enhver internet browser, såsom Explorer, Firefox, Opera, Safari og Chrome. Derfor er du ikke låst fast til ét specielt operativ system. SuperSaaS vil gerne tilbyde dig flere muligheder for at vælge hvilket software, som passer bedst til dig eller din forretning.

Kontakt information

For at få fat i os, kan du bruge kontakt formularen, eller bruge nedenstående adresse eller e-mail:
SuperSaaS
Keizersgracht 639
1017 DT Amsterdam
The Netherlands
E-mail:
Programmeret med
Ruby on Rails