Pris – Prøv allerede det gratis grundmodul nu!

Vi anbefaler, at du først prøver det gratis grundmodul. Det gratis grundmodul er ikke tidsbegrænset, og vi beder ikke om dit Dankort- eller kreditkortnummer. Du er velkommen til at bruge det gratis grundmodul til privat brug. Ved kommerciel brug, herunder virksomheder, er et betalt medlemskab nødvendigt. Det gratis grundmodul er inkl. nogle få reklamer og har enkelte begrænsninger i brugerfladen.

Gratis version
Pakke A
Pakke B
Pakke C
Pakke D
Pakke E
Pris pr. måned*Gratis50,- dkr95,- dkr140,- dkr185,- dkr230,- dkr
Maksimum antal fremtidige bookinger501003006009001.500
Maksimum antal registrerede brugere50UbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Fri for reklamerNejJaJaJaJaJa
Automatisk iCal (Outlook/Google kalender) synkroniseringNejJaJaJaJaJa
Antal af gamle reservationer, som bliver gemt5001.0003.0006.0009.00015.000

* plus moms for EU borgere

Få gratis nu

På din forespørgsel kan vi også tilbyde større pakke løsninger.

Har du ikke tid til opsætning af dit nye bookingsystem, mailer vi dig gerne et tilbud, hvis du beskriver opgaven her: kontakt formularen.

Hvis du gerne vil have hjælp til pressemeddelelser og online annoncering af dit booking system og firma for at skabe mere trafik og omsætning til din hjemmeside, så vil vi gerne hjælpe dig. Det kan du gøre ved at klikke her: online marketing.

Fremtidige bookinger er reservationer i fremtiden, dvs. om 1 sekund; om 5 timer; om 4 dage; om 1 måned osv. Så snart bookingen er passeret, dvs. for 1 sekund siden osv, tæller bookingen ikke længere med i dit totale antal online bookinger. En booking som er passeret, overgår til at blive en historisk booking.

Selvbetjening er god service, og vi giver besparelserne videre til dig.

Hvis du vil sammenligne vores online booking tilbud med andre, så vil du hurtigt finde ud af, at du med SuperSaaS (Super Software As A Service) får klart mest for pengene. Vi kan tilbyde den laveste pris, fordi vores online bookingsystem er fuld automatiseret. Derigennem forbliver dine data fortrolige, og vores omkostninger forbliver lave. Med dit SuperSaaS booking software kan du enten lave booking opsætningen selv, eller du kan få en hjemmesideprogrammør til at gøre det for dig. Kun hvis du bruger SuperSaaS kontaktformularen, vil SuperSaaS aktivt gå ind og hjælpe dig.

SuperSaaS tilbyder også mulighed for Affiliate og Forhandler aftaler.