Reservation af Æ Tørhus

Klik på den dag og det tidspunkt, du vil leje Æ Tørhus og udfyld felterne (vælg evt. først dato i den lille kalender til højre og klik derefter i den store kalender her under. Bemærk at selv om huset ser ud til at være booket (mørkeblå) i den lille kalender, så er det typisk kun fra- eller til kl. 12.00. Tjek derfor nede i den store kalender, hvordan det reelt ser ud). Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse på mail.

Lejepriser: 1400 kr. + moms inkl. forbrug pr. døgn. (kl. 12.00 til 12.00) -- bestiller man udover dette tidsrum, tillægges prisen 600 kr. + moms per ekstra udlejningsdøgn.

Vi tager forbehold for, at hvis man vælger andre start- eller sluttider end 12.00, vil systemet ikke altid vise den korrekte pris.

Hvis lejeren selv står for rengøring, og det efterfølgende konstateres, at rengøringen ikke er ok, vil det blive udført på lejerens regning, eller lejeren får mulighed for selv at udbedre det.

Der kan tilkøbes rengøring til 500 kr., som kan tilvælges i forbindelse med bestilling (i meget få tilfælde vil det ikke være muligt at tilbyde rengøring).

Ved bestilling forpligter man sig til at betale halvdelen af lejebeløbet. Det vil sige, at der fremsendes en faktura på halvdelen af lejebeløbet, hvis bookingen annulleres.

Hvis der ikke er tale om et festarrangement, vil der, fra mandag-torsdag (helligdage undtaget), være mulighed for at leje huset til 500 kr. + moms.

Der kan tilkøbes hoppeborg (inkl. opstilling og nedtagning) for 400 kr. + moms, som kan tilvælges i forbindelse med bestilling. 

Vi tilbyder også udlejning af festtelt på 8x4 m. (ekskl. opstilling og nedtagning) for 400 kr. + moms. Dette kan pt. desværre ikke tilvælges i forbindelse med booking. Men ring eller skriv venligst til os.

BETALING: Ved bestilling af huset skal der opgives en mailadresse, hvortil fakturaen vil blive fremsendt. Dette vil normalt ske et par dage efter arrangementet.

Kontakt vedr. booking, koder, betaling: Christian Vad Holm, tel. 31565129 / udlejning@jensenogsorensen.dk

Øvrig kontakt: Jørgen Holm, tel. 26300328