Kalender for Ridehustider

Velkommen til SARs booking oversigt .

Book kun de tider du ved du skal bruge. Booking skal ske senest dagen før kl. 20.00. Der er en 12 timers grænse, så intet kan bookes tættere på end det. Tider der ikke benyttes SKAL annulleres ligeledes senest dagen før, eller hurtigst muligt ved akut behov.  Vi henstiller til at dette overholdes for at give klubbens medlemmer den bedste information.

Vær OBS på at der er en kalender for ridehuset, dressurbane 1, dressurbane 2, Græs springbanen, banen bag ridehuset (spring) og tutten, så sørg for at benytte den korrekte :)

Der må gerne være andre ryttere i ridehuset samtidig med undervisning. Husk at der ALTID SKAL spørges om lov inden der longeres og et nej skal respekteres.

SPRING TIDER I RIDEHUSET  

Tirsdag 18.00 - 21.00 - Torsdag 16.00 - 20.00 

TORSDAGE KAN DER OGSÅ BOOKES TIL BOM 

Lørdag 15.00 - 19.00 - her kan også bookes løsspringning.

Såfremt der ikke er noteret at ridehuset er lukket ved springning, er andre ryttere også velkomne, dog ikke hvis tiden er booket som løsspringning.

Som noget nyt prøver vi med 1 søndag formiddag om måneden hvor ridehuset kan bookes til fællesskabs arrangement. Det kræver min. 5 deltagende ryttere fra klub/stald og må højst varer i 3 timer. Dette kan både være til miljøtræning, bomridning, kvadrille eller andet spændende. ☺️ skal bookes 5 dage før, og selvfølgelig ligeså aflyses ved frafald. 

Rigtig god fornøjelse - vi glæder os over aktiviteten i vores klub :)