Der er en nyere version tilgængelig af denne online guide

Vejledninger

Du kan enten følge gennemgangen imens du laver din online booking kalender, eller du kan prøve dig frem, og så komme tilbage, for at finde ud af, om du mangler noget.

Terapeut
Terapeut online booking kalender
Et eksempel på at lave en "ressource" kalender. En "ressource" kalender er, når du kun ønsker 1 person ad gangen til en booking.
Fitness
Online bookingsystem for et fitnesscenter
Et eksempel på en "kapacitet" kalender. En "kapacitet" kalender er, når mange personer kan lave en reservation til den samme tid, såsom i et fitnesscenter, hvor der tilbydes spinning eller Zumba.
Golfturnering
Tilmelding til golfturnering
Lav en online booking kalender, med brug af en golfturnering som et eksempel. Dette eksempel viser, hvordan du let modtager tilmelding online.
Hotel overnatning
Reservation system til kro og Bed & Breakfast
Tilpas din online booking kalender til brug i et lille hotel eller til sommerhusudlejning.

Nedenstående kapitler giver uddybende information i forhold til det specifikke emne:

SuperSaaS (Super Software As A Service) reservationskalender tilbyder uendelig mange muligheder, så det kan være en god idé at skimme ovenstående kapitler for at sikre, at du ikke har overset noget godt. Du er meget velkommen til at eksperimentere med bookingsystemet. For at lære det online booking software bedre at kende, kan du let lave en online kalender og dernæst slette kalenderen igen - igen og igen.