Online booking system til terapeuter

Både terapeuter og deres klienter vil få glæde af dette booking system

Spar tid og slip for forstyrrende opkald - start i stedet for at tilbyde klienterne at booke online. På den måde er du mere produktiv og fokuseret. Dine klienter vil også sætte pris på den udvidede fleksibilitet og service, da der kan reserveres tid i den online kalender, selv om din praksis er lukket.

Høj grad af fleksibilitet, så programmet tilpasses din måde at arbejde på

Med denne bookingkalender får du en palette af konfigurationsmuligheder, der gør SuperSaaS til et af de mest avancerede men samtidig mest brugervenlige booking systemer, som findes på markedet. Og planlægningssystemet tager højde for de forskellige måder en praksis ønskes drevet på. Nogle terapeuter ønsker at modtage betaling på forhånd, imens andre terapeuter leverer serviceydelsen før, der skal ske betaling. Betalingssystemet kan endda opsættes sådan at der kan sælges klippekort, uddeles rabatkuponer, eller give den første konsultation gratis, hvis den sker på en bestemt ugedag, såsom mandag. Systemet tilbyder også en ekstra funktion, så en formular skal udfyldes af klienterne før bookingprocessen starter. Har du brug for det, kan SuperSaaS også synkronisere den online kalender med blandt andet Google kalender.

Skjuler al kompleksitet, som du ikke har brug for.

SuperSaaS er et særdeles avanceret booking system, men det er ikke sikkert, at du har brug for alle funktionerne. Derfor kan du tilpasse processerne og layout, så du nøjes med at bruge de funktioner, som der er relevante for din praksis. På den måde indsamler du kun relevante klientinformationer og får dine klienter igennem bookingprocessen på en smidig og serviceminded måde. En online guide hjælper dig lige fra du klikker på oprette en 'ny kalender' - til din kalender er online, hvilket sker blot via få klik. Så snart din kalender er online, kan du tilrette kalenderen, alt det du ønsker. Hvis du har lyst til eller brug for at lære mere om klippekortsystemet, integration af booking systemet på dit website eller noget helt tredje, så findes der en lang række vejledninger på SuperSaaS hjemmesiden, som du gratis kan bruge. Har du et specifikt spørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at sende en email til vores danske support team.

Prøv demo
Terapeut

SuperSaaS bruges til og af:

  • Psykoterapeuter
  • Adfærdspsykologer
  • Konsultationer
  • Talepædagog
  • Diætister
  • Karrierevejledere
  • Coaches
  • Kognitiv terapi
  • Mindfulness
  • Og meget mere…
Book online via din tablet

Ubegrænset gratis prøveperiode uden kreditkortoplysninger

Den gratis version af SuperSaaS giver dig mulighed for at prøve alle funktioner. Eneste begrænsning er, at du kun kan lave et begrænset antal reservationer, og der er reklamer i din online kalender. Reklamerne og antal reservationer kan du let fjerne ved at opgradere til et betalt medlemskab. På denne måde kan du i ro og mag finde ud af, hvordan din planlægningskalender bedst rettes til, så den passer til din hverdag. Ud over at bookingkalenderen er gratis i testperioden, så beder vi ikke om dine kreditkortoplysninger, før du ønsker at tegne et betalt medlemskab, som hører til markedets billigste og mest fleksible medlemskaber.

Prøv gratis nu