Kalender for Beboerhuset, AKB Lyngby

Beboerhuset kan kun bookes af beboere i AKB Lyngby og ligger på Lyngbygårdsvej 135. Her kan man afholde dåb, runde fødselsdage, konfirmationer eller andre vigtige fester. Der er plads til 60 personer.

Der må ikke affyres fyrværkeri.
Rygning er forbudt indendørs.

På grund af dårlige erfaringer med misbrug af bygning og inventar, udlejes huset ikke til ungdomsfester. En ungdomsfest er en fest, afholdt af unge, og hvor der ikke er ansvarlige voksne til stede.

Såfremt ovenstående ikke overholdes – bl.a. ved at undlade at oplyse, at det er en ungdomsfest, man ønsker at leje beboerhuset til – vil den beboer, der lejer beboerhuset, blive stillet økonomisk til ansvar for evt. skader, ekstra rengøring og hvad der ellers måtte være opstået af uforudsete udgifter.

Det er ikke tilladt at grille på beboerhusets område. 

Når du lejer beboerhuset skal du altid lægge 500 kr. i depositum. 
Prisen for 1. dag er 1600 kr. Denne pris inkluderer lejeudgiften på 800 kr. og den efterfølgende rengøring på 800 kr.
Prisen for leje det efterfølgende døgn er 800 kr.

Du har adgang til beboerhuset fra kl. 10.00 den dag du lejer. Lokalet skal efterlades ryddet den efterfølgende dag kl. 06:00. Nøglen og udfyldt tjekliste skal afleveres i Ejendomskontorets postkasse, Lyngbygårdsvej 126B.

Bemærk: lejeaftalen er bindende og det samlede beløb for leje, depositum og rengøring betales ved reservation.

Ved afbestilling vil tilbagebetaling kun ske såfremt afbestilling sker senest 30 dage inden lejedato. Ved senere afbestilling tilbagebetales kun rengøring og depositum, og lejen tilbagebetales kun såfremt lokalet kan udlejes til anden side.

NB: I maj og april måned, hvor det er højsæson for konfirmationer mm. er booking af beboerhus bindende. Det vil sige, at de normale afbestillingsregler ikke gælder denne periode.

Bemærk: hvis alarmen sættes i gang, skal du selv betale for vagtudkaldet.

* Du kan finde dit lejemålsnummer på huslejeopkrævningen.

Hvis du ønsker at slette eller ændre en booking, bedes du henvende dig til ejendomskontoret.