Vi byder velkommen indenfor til Grundlæggende chokoladekursus hos Frellsen chokolade!
Her kan du booke dit næste kursus i Roskilde. Venligst skriv til kontakt@frellsen.dk ved spørgsmål.
På et chokoladekursus hos Frellsen chokolade lærer du at temperere chokolade, støbe massiv chokolade samt lave dine egne fyldte chokolader (orange eller rom-ganache) under kyndig vejledning af vores dygtige chokoladeværter. Derudover får du en masse chokolade- og kakaoviden.
Kurset indeholder opskrifter og guides samt ca. 730 gr. chokolade per deltager.
Min. alder: 10 år. Adgang kun tilladt for betalende deltagere.
Pris: 450,- kr pr. deltager.
Når du opretter din tilmelding til et kursus, beder vi dig oplyse en gyldig e-mailadresse samt telefonnummer. E-mailadressen bruges til at fremsende en bekræftelse på tilmeldingen, som vises på forespørgsel fra din chokoladevært(-inde) på kursusdagen.
Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt for gæster at deltage i arrangementer, hvis De udviser symptomer på/er smittet med/bærer en smitsom sygdom, f.eks. Covid-19, Roskildesyge, Influenza m.fl.
(Efter infektion med f.eks. Covid-19 og Roskildesyge, Norovirus, er det tidligst tilladt at deltage i arrangementer på tredjedagen efter symptomer på sygdommen er ophørt.