Chokoladekursus - Roskilde

 

Vi byder velkommen indenfor hos Frellsen chokolade!


Her kan du booke dit næste kursus i Roskilde. Venligst skriv til kontakt@frellsen.dk ved spørgsmål. 

OBS: Alle deltagere vil blive bedt om at fremvise Coronapas før kursets begyndelse. 

Grundet den seneste tids udvikling samt myndighedernes krav og anbefalinger, vil der desuden være krav om mundbind eller visir for alle deltagere under hele kursets varighed. (Kravet gælder ikke for borgere, der er fritaget for brug af mundbind eller visir).  

På et chokoladekursus hos Frellsen chokolade lærer du at lave dine egne flødeboller under kyndig vejledning af vores dygtige chokoladeværter. 
Min. alder: 10 år

Når du opretter din tilmelding til et kursus, beder vi dig oplyse en gyldig e-mailadresse samt telefonnummer. E-mailadressen bruges til at fremsende en bekræftelse på tilmeldingen, som vises på forespørgsel fra din chokoladevært(-inde) på kursusdagen. 

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt for gæster at deltage i arrangementer, hvis De udviser symptomer på/er smittet med/bærer en smitsom sygdom, f.eks. Covid-19, Roskildesyge, Influenza m.fl. 
(Efter infektion med f.eks. Covid-19 og Roskildesyge, Norovirus, er det tidligst tilladt at deltage i arrangementer på tredjedagen efter symptomer på sygdommen er ophørt.