NY YOGA

Kære DU :)

NYT: Pris regulering, Flow Yoga 80 kr. Yin Yoga 105 kr. Gongbade 125 kr. 

NYT: Gong Bad til Teens. Groundende blid gong bad til de 12-17 årige.

NYT: Gong Bad med mine 3 gonger Uranus, Earth og Venus. 75 min 125 kr. Hver den 1. Søndag i md.

Jeg tilbyder guidet undervisning i stress-forløsende, restorativ og celleopbyggende yoga. Mine hold er alle Drop IN hold, hvilket betyder at man booker sig på fra gang til gang på kalenderen, og betaler pr. gang. ALLE kan deltage på mine yogahold, uanset erfaringer med yoga, eller om du er helt nybegynder. 

Jeg sætter en ære i at respektere kroppen, sindet og sjælen, og dermed skabe et samarbejde mellem disse 3 aspekter. Med fuld opmærksomt nærvær både i åndedrættet og i bevægelsen, aktiverer vi kroppens egen iboende helende kraft. Så mine yogahold fokusere på at etablere netop dette indre samarbejde af vores mindset, og vores fysiske krop.

Er du ny bruger af denne bookingkalender? Så husk lige at oprette dig med dine informationer den første gang. Derefter kan du logge ind og booke dig på ønskede hold. Du kan evt åbne kalenderlinket her i Chrome og så føje til din startskærm, så har du appen her direkte på din tlf forside.

Priser

FLOW Yoga 75 min: 80 kr. Tirsdage kl 19.00

YIN Yoga & Gongbad 90 min: 105 kr. Torsdage kl 19.00 & fredage kl 9.30

GONG Bad -  75 min. 125 kr. pr. pers. Den 1. søndag hver måned

GONG gruppesession - saml 12-15 personer, og oplev dette transformerende gong bad i fællesskab med venner, kolleger eller familie. Kontakt mig på mail: pilgaardlise@gmail.com 

Betaling foregår kontant, eller på mobile pay nr. 31089. Inden holdstart. Kom gerne i god tid, og sæt dig på måtten og tjek ind i kroppen.

Shalaen indbyder til RO, stilletid og stille snak. Respekter venligst denne stund til ro og stilletid. 

Alle kan deltage på alle mine hold.

Afbud skal ske dagen før inde på kalender. Afbud eller udeblivelse på dagen koster fuld pris. 

HUSK: Der er mulighed for gratis parkering lige udenfor døren:

NY YOGA shalaen, Langgade 15, 8920 Randers NV

Ved spørgsmål og evt mere info om mine hold, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail: pilgaardlise@gmail.com eller sms 22 98 45 38

NAMASTE Lise Pilgaard