Bålpavillon med shelter ved Brandlundhede

I udkanten af Brande hvor Brandlundhede starter har Brande spejderne opført en bålpavillon med indbygget shelter hvor der er plads til 16 overnattene.

Bålpavillonen ligger på samme grund som Hedehuset hvor Brande spejderne hører til. Bålpavilonen og shelteren kan benyttes gratis alle ugens dage pånær de dage hvor spejderne selv bruger den. Inden bålpavillonen kan benyttes skal den bookes på http://www.supersaas.dk/schedule/brande/Bålpavillon_med_shelter .

50 meter fra bålpavillonen er der en vandpost (på gavlen mellem de 2 sorte bygninger) og i brændeskuret ved siden af bålpavillonen er der brænde til fri afbenyttelse (Brug af det med omtanke) 

Der er endnu ikke toilet på stedet, men inde i skoven bag bålpavillonen må der besørges. Skal man lave stort skal der graves et latrin (der hænger en spade på bagsiden af brændeskuret, hæng den venligst på plads efter brug.)

Ordensreglement for stedet:

* Pladsen skal bookes før den anvendes!

 * Undgå støjende adfærd, tænk på skovens og hedens dyreliv og ikke mindst vores naboer.

* Brug skraldespanden til affald, ved afrejse bæres posen med affald om i containeren i affaldsskuret omme i gårdpladsen.

* Lav kun bål i bålpladsen, lav ikke større bål end der er behov for og spar på brændet. Så er der også noget når du/i kommer næste gang

* Trangia/gas/multifuel brændere må kun anvendes på ikke brændbare underlag (shelter, borde og bænke er brændbare)

* Det er ikke tilladt af skrive/tegne på hverken shelter/bålpavillon eller borde og bænke

* Hunde på området er ikke tilladt - Området er forbeholdt børn og unge!

* Tag ikke andet end et billede og efterlad ikke andet end fodspor

Overtrædelse af ordensreglementet medføre bortvisning og evt. politianmeldelse

God fornøjelse

Brande spejderne

Den gratis version af denne service bruger tredjeparts cookies for at kunne vise relevante reklamer. Ved at bruge servicen eller klikke på OK, giver du lov til brugen af bruge disse cookies.