Hjælp til kalenderen Udlån af Shelter

Velkommen til online kalenderen for Udlån af Shelter. Spørgsmål til denne funktion, da kontakt venligst administratoren.
Oversigt over symboler
 
 Reservation lavet af en anden
 Reservation lavet af dig, klik for at ændre

Søg i kalender

Du kan søge efter en anden dato ved at klikke på den blå pil ved siden af den pågældende dato, eller klikke inde i månedsoversigten i højre side. Du kan vise kun en mulighed, eller alle sammen på samme side, ved at klikke på mulighedsvælgeren. Du kan vælge mellem forskellige visninger af kalenderen, for eksempel kan du vise hele måneden eller kun en dag pr side, ved at klikke på den tilhørende lyseblå tab. Du kan få en liste over ledige tider i oversigten ved at klikke på ‘ledige’ tab.

Opretter reservationer

Opret ny reservationer ved at klikke på et ledigt område i kalenderen. Du kan ændre tidligere oprettede reservationer ved at klikke på dem. Tabellen forneden viser hvem der kan oprette eller ændre reservationer. Administrator bestemmer hvilke informationer der er nødvendige for adgang og hvem der kan lave ændringer i kalenderen. Hvis du skal flytte et vindue kan du blot trække i titel baren.

Adgangs indstillinger for denne kalender

Hvem kan oprette login navn:Enhver der kender internetadressen kan oprette et login navn.
Hvem kan se kalender:Enhver der kender internetadressen kan se
Hvem kan tilføje reservationer:Alle som kan se kan tilføje noget
Hvem kan ændre reservationer:Kun administratoren eller superbrugere kan lave ændringer

Tilbage