Hjælp til kalenderen Fjerritslev PAVA Center

Support,

Hvis du har brug for hjælp til at registrere din bil til en PAVA-behandling,
er du velkommen til at ringe på 98 21 14 44 eller send en mail til martin@autofjerritslev.dk

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Fjerritslev PAVA Center
Auto Fjerritslev A/S

Oversigt over symboler

Aftale lavet af dig, klik for at ændre
 Ledig tid, klik for at oprette en aftale

Søg i kalender

Du kan søge efter en anden dato ved at klikke på den blå pil ved siden af den pågældende dato, eller klikke inde i månedsoversigten i højre side. Du kan få en liste over ledige tider i oversigten ved at klikke på 'ledige' tab.

Opretter aftaler

Opret ny aftaler ved at klikke på et ledigt område i kalenderen. Du kan ændre tidligere oprettede aftaler ved at klikke på dem. Tabellen forneden viser hvem der kan oprette eller ændre aftaler. Administrator bestemmer hvilke informationer der er nødvendige for adgang og hvem der kan lave ændringer i kalenderen. Hvis du skal flytte et vindue kan du blot trække i titel baren.

Adgangs indstillinger for denne kalender

Hvem kan oprette login navn:Enhver der kender internetadressen kan oprette et login navn.
Hvem kan se kalender:Enhver der kender internetadressen kan se
Hvem kan tilføje aftaler:Kundes skal logge ind for at tilføje noget
Hvem kan ændre aftaler:Enhver som kan tilføje noget, kan ændre sine egne aftaler

Tilbage