Book plads i hundepensionen

Hundepensionen er lukket i uge 10.

Du kan kun booke plads i pensionen fra en computer. Dobbeltklik på den lille blå kalender til højre, for at vælge hvilken dag, bookningen skal starte. Der skal være et hvidt felt, ellers er der ingen ledig boks. Klik på den lille blå pil til højre for "Dag" i den store oversigt, for at se om der er en ledig boks i hele den periode, I har brug for det. I kan være nødt til at booke to forskellige bokse, hvis den samme boks ikke er ledig i hele perioden. For at booke boksen, klikker du på det hvide felt i den store oversigt. 

Kan du ikke få bookningen til at lykkedes, så send mig en SMS med start og slutdato. Så booker jeg perioden til jer.

Du kan redigere bookningen ved at klikke på din reservation. Du skal oprette en bruger først, for at booke plads i pensionen.
Ønsker du at ændre en bookning, skal du ændre det senest tre uger inden hundens ophold starter, ellers er man forpligtiget til at betale for hele opholdet, også selvom man henter sin hund tidligere end aftalt, eller man ønsker at annullere en bookning.

Aflevering & afhentning:
Det er bedst, hvis du henter/afleverer kl. 9.00(8.45 tirsdag), så der er ro i pensionen resten af dagen. Har du brug for et andet tidspunkt, kan vi aftale det på sms samme dag. Men det er vigtigt for mig, min familie og jeg har frihed til at gøre, hvad vi har lyst til resten af dagen. Derfor skal tidspunktet passe ind i vores dag.

Du betaler fuld pris både for den dag du afleverer, og henter din hund, ligegyldig hvornår på dagen du afleverer og henter.


Husk at læse hjemmesiden grundigt igennem, inden jeg skal passe din hund:

http://whund.dk/index.php?page=pension

 Hundene bliver luftet 2 - 3 gange om dagen.