Login til kørelektioner Graffkøreskole kalender

Vigtig nyt! COVID-19 kan give anledning til ændringer 

Coronavirussen er endnu ikke bekæmpet, og derfor skal vi forsat begrænse smittespredning ved at følge sundhedsstyrelsens råd. Dette betyder, at vi skal holde afstand til hinanden, spritte/vaske hænder og udvise særlig hensyn. Skærpet indsats mod Covid-19 i Graffkøreskole: Gælder fra fredag den 23/10 -20 og indtil videre.Føler du dig syg, så skal du ikke møde op til undervisning, men give besked til mig hurtigt muligt. 

1. Alle elever skal anvende mundbind eller visir i teorilokalet og kunne fremvise en negativ coranatest der ikke er over 72 timer gammel.  . Eleven skal selv havde værnemidler med

2. i skolevognen skal der bruges mundbind eller visir. Eleven skal selv havde værnemidler med

3. Alle spritter hænder før kørsel i skolevogn.

4. Alle spritter hænder før indgang ved teorilokalet, samt efter behov. Der forefindes Håndsprit ved indgangen og i teorilokalet

5. Politiet anbefaler, at der anvendes mundbind både til politiets teoriprøve og praktisk prøve, samt elever medbringer selv en kuglepen til teoriprøven.

6. Har du været i nær kontakt med nogen, der er testet Covid-19 positiv, eller er du i karantæne i din klasse, så mød ikke op til undervisning før du har talt med mig.

7. Er du under test for Covid-19 eller testet positiv, så giv mig besked inden du møder til undervisning.

Lad os passe godt på hinanden                         Mvh Graffkøreskole

Elever Login

Glemt adgangskode