Køreskole booking system & online betaling

Køreskolelærer Køreskole instruktør Køreskole underviser Køreskole elev Køreskoleelev Dette booking system hjælper dig med administrationen, så du kan tjene penge på teoritimer, glatbanekørsel og køretimer

Online værktøj for køreskoler

  • Reducer administration ved at automatisere booking processen, at køreskoleeleverne selv booker deres: Køretimer, glatbanekørsel og teoritimer. Og du kan tilbyde online betaling
  • Indsamle booking detaljer eksempelvis kontaktdata; opsamlingssted og kompetenceniveau
  • Tilføj flere kørelærere i din online kalender
  • Udsend automatiske beskeder for at bekræfte bookinger af køretimer, og få færre no shows via en påmindelse (email)
  • Synkroniser med din Google kalender så køreskoleeleverne ikke kan booke tider i din SuperSaaS kalender, når du privat er optaget
Start her
Det kræver ingen kreditkortoplysninger
Køreskole bookingkalender
Køreskole kalender

Funktioner

Optimeret til mobile enheder

så du ikke skal tænke på at lave ekstra konfiguration til tablets og smartphones

Billigt og tilpasser sig dit behov

Fuld funktionsdygtig og gratis testversion af booking systemet. Du betaler først, når dit behov for flere bookinger stiger

Kan indsættes på dit website & på din Facebook side

Eller send et booking link pr. email

Gør betaling let

Køreskoleeleverne kan betale med helt op til 26 forskellige valutaer

Kørelærer underviser
Online booking system til kørelærere og glatbaneanlæg

Booking systemet laver arbejdet for dig

Bookingsystemet afsætter automatisk tid mellem hver køreskoleelev, hvis du har et ønske om det. Mulighed for at opsætte en alarm, så du automatisk får besked om nye bookinger, eller ændringer på eksisterende reservationer.

Spar og optimer din tid, så køreskoleeleverne kun kan booke de af dig forud valgte tider. Køreskoleelever kan let lave gentagne bookinger, hvis du ønsker at tilbyde det.

Du kan integrere online betaling som en del af bookingprocessen. Du kan også vælge, at din private Google kalender, skal blokere tider i din SuperSaaS køreskole kalender, så du ikke bliver overbooket.

Booking systemet tilpasser sig din vækst

Der er ingen grund til at lave flere kalendere, blot fordi, at du får en køreskolelærer mere ansat. Det er nemlig ganske let at tilføje en ekstra køreskolelærer i din online kalender, og give den nye køreskolelærer supervisor status i dit booking system.

Du kan tilføje dit logo og derved sikre maksimal markedsføring og tryghed til dine køreskoleelever. Ligeledes er det muligt, at du tilpasser farverne i dit køreskole booking system, så farverne passer til dit website. Dertil kommer, at du også kan bruge dette køreskole booking system til din Facebook side.

Start nu

Hvad siger andre køreskoler?

Mange kørelærere har stor glæde af booking systemet.

SuperSaaS har sparet utallige afbestillinger i sidste øjeblik og facit er, at booking systemet har "trænet" mine elever til at være mere organiserede og planlægge deres lektioner. Tidligere lektionsændringer ville tage timer pr. emails og sms´er mellem mig og eleven; Nu ændrer de selv, og jeg får bare en email-besked om, at ændringen er sket.

Clive Copeland, Bin-The-L-Plates

Jeg har brugt SuperSaaS i cirka tre år til at planlægge køretimer til vores køreskole. Det blev straks en nem proces. Jeg vil meget gerne anbefale denne service til alle, der har behov for planlægning.

Mike Gordon, Kendal Green Driving School

Det, vi elsker mest, er, at softwaren er ekstremt let at tilpasse. At give eleverne mulighed for at planlægge deres køreundervisning online er meget vigtig. Ingen kan måle sig med SuperSaaS's online-planlægning og muligheder. At anvende SuperSaaS er en af ​​de bedste beslutninger, som jeg lavede for Red Oak Driving School.

Shane Myers, Lead Instructor, Red Oak Driving School

Vi kan lide at anvende SuperSaaS tidsplanen til booking af vores køreskoleelever, fordi det er et prisen er rimelig, og bookingsystemet giver en masse fleksibilitet for eleverne til at lave og ændre deres egne bookinger. Normalvis med minimal assistance fra os. Vores køreskoleelever kan lide det, fordi de kan se realtidsplanen for tilgængelighed af lektioner, og det giver dem mulighed for at behandle deres bookinger hele døgnet rundt, selvom vores kontor er lukket.

Kelly, Medejer af Archer’s køreskole

Alle anmeldelser og navne som er listet her, har vi fået godkendelse til at bruge på vores website. Citater, og godkendelser heraf, findes hos SuperSaaS. Ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os via .

Kørekort
Mindre administration, giver mere tid til køreskoleeleverne