Kalender Til Din Hjemmeside

Har du brug for en kalender til din hjemmeside, som er fleksibel og brugervenlig, så er du landet det rigtige sted.

Vi anbefaler alle at starte med den gratis version. På den måde sparer du penge, og du bliver helt sikker på, at dette system er perfekt til dig.

Få gratis nu

Bookingkalender

Hvorfor vælge en almindelig onlinekalender, når du kan få et kalendersystem, der også har et indbygget bookingsystem?

Svaret giver sig selv. Det giver ikke mening at vælge den gamle løsning, når man kan få en ny og forbedret løsning enten helt gratis eller til en meget lav pris.

Der er en del grunde til, at netop dette reservationssystem er så billigt. SuperSaaS laver ikke dyre skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde. Vi tilbyder de funktioner, som flest mulige personer, virksomheder og organisationer har glæde af, og det er til din fordel, da du automatisk får alle internationale opdateringer – på dansk naturligvis.

Derud over, så har vi gjort alting så let for vores kunder, at kunderne selv kan opsætte reservationssystemet. Faktisk har SuperSaaS modtaget en international pris for at være brugervenlig. Da du kan klare alt selv, undgår du dyre IT-konsulenter.

Din kunder vil elske online booking

Kalendersystem Med Fordele

Der er mange fordele ved at vælge et system, der inkluderer et online reservationssystem.

  • Bookingsystemet kan indsættes på din hjemmeside: Du får hjælp hele vejen af en SuperSaaS guide. Via få klik modtager du en unik internetadresse på din web kalender, som du kan indsætte på din hjemmeside.
  • Online: Dit reservationssystem ligger online, så uanset tidspunkt på dagen, eller hvor i verden dine kollegaer, venner, studerende eller kunder er, så kan de lave en booking online. Det er god service, og bookingerne kan ske fra en hvilken som helst smartphone, computer eller tablet, der har adgang til internettet. På denne måde bliver du ikke forstyrret i tide og utide.
  • Åbningstider: Du bestemmer selv, hvilke åbningstider som du ønsker at tilbyde. Du kan også indsætte tid til pauser og ferier.
  • Adgang: Hvem skal have adgang til din onlinekalender, og skal der bruges login eller ej? Alt dette og meget mere bestemmer du.
  • Layoutændringer: Det er muligt at ændre farver, og du kan indsætte fotos eller et logo i dit reservationssystem.
  • Synkronisering: Har du en Google eller Outlook kalender, kan du synkronisere med dit SuperSaaS reservationssystem, så du undgår uheldige dobbeltbookinger. Det er også med til at give dig overblik, og du sparer tid.

3 typer kalendere

Selvom der er uendelig mange muligheder i bookingsystemet, er det alligevel meget enkelt, for du skal blot vælge imellem 3 kalendertyper. Du bliver vejledt af SuperSaaS guiden til, at træffe det rigtige valg.

Du kan vælge en Ressourcekalender, hvor du kan modtage én reservation til én ressource ad gangen. Det kan eksempelvis være en coach, der har en kunde ad gangen.

Har du brug for at holde styr på mange ressourcer på én gang, så er Servicekalenderen et godt valg for dig. Herved kan du ikke blot styre én ressource, men sikre, at alle nødvendige ressourcer er til rådighed samtidig. Det kan eksempelvis være, at der skal være IT-udstyr til et ledigt lokale samtidig med, at der er en underviser.

Vil du tilbyde holdtilmeldinger, er en Kapacitetskalender en god mulighed. Det kan eksempelvis bruges til holdtilmeldinger, undervisning og konferencer.

Har du brug for en af følgende typer kalendere, kan du klikke nedenfor, ellers kan du gå direkte videre til demo videoen.

  • Elektronisk kalender
  • Onlinekalender
  • Gratis kalender
  • Kalender til computer

Her kan du se de 3 kalendertyper i funktion:

Gratis Kalendersystem

Du har nu set en række af de fordele, der ved at bruge en bookingkalender, og du har set, hvorfor SuperSaaS hører til markedets billigste reservationssystemer.

Får du brug for at opgradere dit bookingsystem på et senere tidspunkt, kan du se priserne her.

Du ønskes rigtig god fornøjelse med din nye onlinekalender til din hjemmeside.

Prøv gratis nu