Kalender Website

Vil du gøre det let, så prøv det gratis kalender- og bookingmodul. En online guide viser dig vejen til, at din nye online webkalender er klar til at blive indsat på dit website.

Få gratis nu

Web Kalender Demo

Vælger du en web kalender fra SuperSaaS får du både et brugervenligt kalendersystem og en kalender, som du kan bruge: privat, på din arbejdsplads, til udlejning eller til dine fritidsaktiviteter. Derfor bruges bookingsystemet til alt lige fra: undervisning, sport, massage og wellness, konference, turnering, sommerhusudlejning til reservation af IT-udstyr til mødelokaler eller en spejderlejr. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Da din nye bookingkalender ligger online kan andre personer bestille tid, reservere en bane eller tilmelde sig et hold hele døgnet rundt, uden at du skal tage imod en telefonforespørgsel eller bestilling.

Din web kalender kan synkronisere med Google-kalenderen, hvis du har lyst, og derudover er der en lang række fordele, men prøv først at se denne video, så får du et godt indblik i, hvilke muligheder du får:

Med andre ord giver denne website kalenderløsning dig automatisk backup af reservationerne, udsender automatiske emailbekræftelser, du kan booke tid på vegne af en anden person, og ikke mindst tilpasse layout, så det passer fint til dit website.

Gratis Webkalender

Grundmodulet er gratis. Her kan du modtage op til 50 fremtidige bookinger og have 50 registrerede brugere. Skulle du have større behov, kan du til enhver tid opgradere, og det er stadig billigt, da SuperSaaS hører til blandt markedets billigste bookingsystemer.

Du bliver ikke bedt om nogle kreditkortoplysninger, når du tegner et gratis medlemskab. Det er helt uforpligtende, og vi anbefaler faktisk, at du starter på det gratis modul, så du kan finde ud af, hvordan du bedst kan udnytte de mange muligheder der er, når du har valgt dette online bookingsystem.

Prøv gratis nu
Din kunder vil elske online booking