Lav selv kalender via få trin

Vil du have en gratis lav selv kalender, er næste skridt blot at klikke på den blå knap.

Få gratis nu

SuperSaaS.dk er et fleksibelt online kalender og bookingsystem på dansk.

  • Tilpas åbningstider og adgang: Åbningstider og ferieperioder kan du styre samtidig med, at du har kontrol over, hvilke informationer, som dine kunder eller brugere skal indtaste for at få adgang til din kalender. Det er også muligt at give fri adgang til din online kalender.
  • Indsæt kalenderen på dit website: En online guide hjælper dig, så du blot efter få klik har en internetadresse, hvor dit bookingsystem ligger. Internet adressen kan du e-maile til personer, som du ønsker at tilbyde tidsbestilling, reservation eller tilmelding. Internetadressen kan naturligvis også indsættes som et link på dit website.
  • Ændringer af layout: Du kan indsætte dit logo, ændre farver og ændre internetadressen, også kaldet URL-adressen. På den måde kan du lave dit eget design, som passer lige til dit website, og ingen kan i så fald se, at du bruger SuperSaaS online booking software.
  • Synkronisering: Hvis du har flere kalendersystemer, såsom Google eller Outlook, kan du synkronisere med SuperSaaS, så du ikke får overlappende tider og reservationer.

Men reservationssystemet er ikke kun fleksibelt for dig. Alle dine venner, kollegaer eller kunder vil kunne lave online tidsbestilling hele døgnet rundt, uanset hvor de er i verden, blot de har en computer, tablet eller smartphone, der har adgang til nettet.

Nu har du set nogle af de fordele der er ved, at få en kalender med indbygget online tidsbestilling, som kan indsættes på dit website.

Lav selv kalender månedsoversigt
Kontrolpanel oversigt

Gratis lav selv kalender

Vi anbefaler alle, at der startes på det gratis bookingmodul. På den måde får du sikkerhed for, at det lige er det bookingsystem, som du søger, der passer til dine ønsker. Det gratis grundmodul er ikke tidsbegrænset. Det, der styrer prisen, er din brug af reservationssystemet. Priserne kan du se her. Du bliver ikke bedt om kreditkortoplysninger på det gratis modul, så tilbage er blot at ønske god fornøjelse med testning af bookingsystemet.

Få gratis nu

Hvis du gerne vil have ideer til, hvordan du kan udnytte bookingsystemet, så kan du i denne video se nogle eksempler: