Online booking system til motionscenter

Både motionscentret og medlemmerne får glæde af online booking

Motionscentre får en lang række fordele ved at bruge et online booking system. I en travl hverdag som centerchef, receptionist eller træner, er det rart at minimere antallet af telefonopkald, spare tid med en fleksibel planlægningskalender og have det fulde overblik i løbet af et øjeblik. Medlemmerne får ligeledes glæde af booking systemet, da der kan bestilles tider online på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af døgnets 24 timer.

Motionscenter spinning

En fleksibel online kalender

Du kan tilpasse din online kalender som du ønsker. Fleksibiliteten gør, at du kan have og styre mange motionshold på én gang – og du kan endda let styre flere motionscentre samtidig.

Bookingkalenderne bliver brugt til alt fra yoga, pilates, udendørstræning, personlig træner, spinning, pump og zumba – kun fantasien sætter grænser.

Du kan tilpasse bookingprocessen, og om det kræver login for at bestille tid online. Layoutet kan du også tilrette, så farverne passer til jeres website. Der kan uddeles klippekort og rabatkoder. Du kan let tilføje en ekstra holdtræning, hæve/sænke antallet af mulige deltagere eller bruge den automatiske ventelistefunktion. Der kan også udsendes automatiske email-bekræftelser, og du kan indsætte et tidspunkt for sidste tilmeldingsmulighed til jeres hold. Der kan uploades et billede til hver hold, hvilket giver medlemmerne et godt indtryk af de forskellige hold. Så der er uendelig mange fleksible muligheder i dette online booking system.

Minimum kompleksitet – men maksimum brugervenlighed

Alle elsker enkelt software, men enkelheden kan ingen bruge, hvis softwaren ikke gør, som du ønsker. På den anden side behøver kompleks software ikke nødvendigvis at være svært at bruge. SuperSaaS sætter en ære i at lave et meget komplekst online booking system, men samtidig meget brugervenligt. Faktiske har SuperSaaS fået en international pris for at være en af verdens mest brugervenlige apps. Det kommer blandt andet til udtryk ved at en online guide hjælper dig hele vejen, når du skal oprette en ny bookingkalender. Samtidig skjules alle de funktioner, som dine fitnesskunder og medlemmer ikke har brug for. Hvis du gerne vil have lidt ekstra hjælp, findes der en lang række online vejledninger på vores website. Har du derud over brug for hjælp, kan du få dansk email support.

Prøv Demo

Spar tid og undgå no-shows!

 • Online adgang 24/7
 • Mere tid til medlemmerne
 • Adgang med tablets, smartphones og computere via internettet
 • Automatiske ventelister
 • Flere motionshold på samme tid
 • Giver overblik
 • Kan tilpasses jeres website
 • E-mail bekræftelser
 • SMS påmindelser
 • Betalingssystem
 • Holdlister er altid opdaterede
Bookinger kan ske via tablets

Gratis prøveperiode uden tidsbegrænsning

Vores gratis version er fuld funktionsdygtig, og der er kun en lille begrænsning i forhold til antal bookinger, som du kan modtage. På denne måde skal du ikke give kreditkortoplysninger samtidig med, at du kan finde ud af, hvordan bookingkalenderen bedst passer til jeres motionscenter. Der er ingen grund til at tegne et medlemskab før du er tilfreds. Et betalt medlemskab starter ved kun dkr 50,– + moms pr. måned. Ved at du selv opsætter jeres nye online booking system, vil du ikke få andre start- eller integrationsomkostninger.

Prøv Gratis Nu