Online booking system

Vil du have et gratis online bookingsystem til dit website, kan du blot klikke på den blå knap.

Få gratis nu

Online Booking Muligheder

Hvis du bruger dette online booking system, får du en lang række muligheder, da kalendersystemet er fleksibelt.

  • Fastsæt åbningstider: Du kan styre åbningstider og perioder med ferie og pauser.
  • Hvem skal have adgang? Du får kontrol over, hvilke informationer, som dine kunder skal indtaste, før kunderne får adgang til din online kalender. Ønsker du ingen adgangsbegrænsninger, så alle kan se din kalender og lave reservationer deri, er det også muligt.
  • Indsæt bookingsystemet på dit website: Det er let, da en online guide hjælper dig. Efter få klik har du en unik internetadresse, hvor dit bookingsystem ligger. Internetadressen kan du indsætte som et link på dit website. Alternativt kan du e-maile internetadressen til dine kunder, hvis du ikke har et website.
  • Layoutændring: Har du et logo, kan det indsættes. Du kan også ændre farver og navnet på internetadressen, hvis du har lyst til det. Herved kan du lave dit eget design, så det passer til dit website. På den måde kan du også sikre, at dine kunder ikke ser, at du bruger SuperSaaS som bookingsoftware leverandør.
  • Synkronisering: Har du andre online kalendere, eksempelvis Google kalender, kan du synkronisere med det online bookingsystem. Derved sikrer du, at du ikke har overlappende reservationer.

Reservationssystemet er fleksibelt for både dig, dine venner, kollegaer og kunder. Der er nemlig adgang til online reservation og tidsbestilling hele døgnet rundt, og på en hvilken som helst ugedag. Og det er endda uden at du behøver at blive forstyrret af telefonen.

Der er selvfølgelig flere fordele ved, at få en web kalender med indbygget online tidsbestilling. Ønsker du at få flere ideer til, hvordan du kan få glæde af reservationssystemet, kan du se flere forslag i nedenstående video:

Online booking månedsoversigt
Kontrolpanel oversigt

Gratis Online Bookingsystem

Det koster ikke noget at teste kalendersystemet. Faktisk anbefaler vi, at du starter med det gratis bookingmodul. Så undgår du at smide penge ud ad vinduet, og du får syn for sagen, så du ved, om bookingkalenderen dækker dit behov for online tidsbestilling, reservation af udstyr eller mødelokale, tilmelding til turnering, sommerhusudlejning, eller hvad dit specifikke behov er.

Grundmodulet er ikke tidsbegrænset. Afgørende for prisen er kun din brug af reservationssystemet. En uddybning af priserne finder du her. Vigtig at nævne er også, at du på det gratis grundmodul ikke bliver bedt om betalingskortoplysninger.

Tilbage er derfor kun at ønske: rigtig god fornøjelse med dit nye online reservationssystem.

Klik og få gratis nu

Demo

Her er en video, som giver dig ideer til, hvordan du kan få glæde af Joomla bookingkalenderen.