Planlægningskalender med fordele

Planlægningskalender til dit website

Ønsker du en gratis online planlægningskalender på dit website, der indeholder et bookingsystem, kan du nedenfor læse om de fordele det giver dig, eller klikke på den blå knap.

Prøv Gratis Nu

Ved at bruge en online planlægningskalender får du en lang række fordele.

  • Kalenderen kan indsættes på dit website: Det tager kun få klik, så er din kalender online. En online guide hjælper dig hele vejen til du får et link, som du kan indsætte på dit website. Derefter kan der ikke blot laves tidsbestilling hos dig, men også reservation af mødelokaler, tilmelding til turneringer, sommerhusudlejning og koordination af ressourcer, så din og andres tid optimeres.
  • Altid online: Din kalender er altid online. Det vil sige, at du ikke behøver at blive forstyrret af en telefon, for lige at tjekke, om en ressource er ledig, eller du eller en af dine medarbejdere har tid til en kunde på et bestemt tidspunkt.
  • Åbningstider kan tilpasses: Selvom din planlægningskalender et tilgængelig hele døgnet rundt, så er det langt fra sikkert, at du også er det. Din kalender kan du tilpasse, så der er åbningstider, og du kan endda indsætte tid til eksempelvis pauser, rengøring og ferier.
  • Styring af processen: Du kan indsætte en formular, som dine kunder skal udfylde, før kunderne kan lave en booking. Du kan også indsætte et filter, så kunderne skal logge ind, eller gøre planlægningskalenderen frit tilgængelig. Når kunderne har foretaget deres booking, kan du styre til hvilken internetadresse, som kunderne skal fortsætte på. Så der er mange muligheder for at styre processen for online reservationer.
  • Layout kan tilpasses: I din kalender kan du indsætte et logo og ændre farver, så alt passer til dit website. Det gør, at dine kunder føler sig sikre.
  • Synkronisering: Planlægningskalenderen har den fordel, at programmet kan synkronisere både med Outlook og Google kalender. Herved undgår du, at du laver dobbeltbookinger.
  • Fælleskalender: En af fordelene er, at du kan styre mange ressourcer på én gang. Det kan eksempelvis være medarbejdere, lokaler og IT-udstyr. Hvis alle ressourcer skal bruges på samme tidspunkt kan bookingsystemet hjælpe dig med at tjekke, om alt er ledigt. Dernæst er det også en fordel, at dine medarbejdere alle har online adgang, så fælleskalenderen giver overblik for alle.
Planlægnings månedsoversigt
Kontrolpanel for planlægningskalender

Gratis Planlægningskalender

Vores ønske er, at du er glad for din planlægningskalender, før du eventuelt tegner et medlemskab. Derfor har vi lavet denne video, hvor du kan få inspiration til, hvilke muligheder du får ved at vælge dette system til at koordinere dine ressourcer:

Derud over er det gratis at teste reservationssystemet, og du bliver derfor ikke bedt om personlige betalingskortoplysninger, og testperioden er ikke tidsbegrænset.

Det eneste der styrer prisen er din brug af reservationssystemet. Priserne kan du se her. Derfor er der kun tilbage at ønske dig: rigtig god fornøjelse med din nye planlægningskalender.

Klik og få gratis nu
Supervisor planlægningsoversigt