SuperSaaS affiliates – Tjen op til 100 dkr pr. klik

Tjen penge hjemmefra med affiliate
Start med at tjene penge nu
Ingen gebyr for tilmelding

Hvordan virker det?

  1. Opret en gratis SuperSaaS konto (hvis du ikke allerede har en konto)
  2. Klik på ‘Start med at tjene penge nu’ knappen, som du ser ovenfor, for at dernæst at godkende konditionerne
  3. En ‘Affiliate informationsmenu’ bliver derefter synlig i højre side af dit SuperSaaS kontrolpanel
  4. Her finder du en unik affiliate URL, som du skal indsætte på dit website, for at lede dine kunder til SuperSaaS
  5. For hver abonnement, som dine kunder tegner hos os, vil du modtage betaling, i det første år af abonnementets løbetid
Affiliate kontrolpanel

Siden med affiliate informationer giver dig et overblik på din totale opsparing, samt andre statistikker. Der finder du også knappen, som du skal anvende, når du ønsker udbetaling.

Hvordan er din fortjeneste udregnet?

Redirect til vores website

Redirect til vores website

Du leder dine kunder til vores website. Vi giver dig en URL med en unik kode, som kan identificere, om du skal have profit af salget. Denne URL sætter en cookie på dine kunders computer, så vi kan identificere kunderne til at være tilknyttet til dig. Det gælder også i det tilfælde, at kunden surfer videre på nettet og lidt senere kommer tilbage for at tegne et abonnement hos os.

Tjen penge med affiliate

Tjen penge

Du modtager $2 (cirka 12 dkr) pr. måned fra os i den periode, at dine kunder betaler for et abonnement hos os, dog maksimum i 1 år. Hvis din kunde vælger et gratis medlemskab hos os, for 2 måneder senere at købe et abonnement, vil du have mulighed for at tjene op til 10 gange $2 (cirka 12 dkr).

Følg din indtjening

Følg din indtjening

Du kan let tjekke din løbende indtjening via dit skærmbillede for ‘Affiliate information’. Det er ikke muligt samtidig at modtage affiliate bonus og få forhandler rabat. Hvis en konto er tilmeldt begge partner programmer, vil det være forhandler rabatten, som bliver anvendt.

Udbetaling

Udbetaling

Du kan vælge at få beløbet udbetalt via PayPal til enhver tid, ved at vælge knappen: Anmod om betaling. Alle udbetalinger sker i US dollars.

Øg salget via banner

Hvordan kan jeg markedsføre SuperSaaS på mit website? Du kan med fordel anvende nogle af nedenstående banner, men du er også velkommen til at lave dit eget markedsføringsmateriale ud fra det materiale, som du finder på SuperSaaS.dk.