Online booking system til undervisning og studievejledning

Både studerende og undervisere vil få glæde af et online booking system

Allerede i dag bruger mange skoler og uddannelsesinstitutioner online booking systemer. Det kan bruges til tilmelding til holdundervisning, eksamen eller studievejledning – alt sammen blot via få klik fra hvilken som helst smartphone, tablet eller computer med internetforbindelse. Der er også mulighed for at koordinere forskellige ressourcers såsom computere, projektorer eller mødelokaler. Så med en online planlægningskalender bliver din hverdag lettere og brugen af ressourcer optimeres, så der spares penge og eventuelle frustrationer.

Få booking systemet til at passe til dit behov – det er let!

Bookingkalenderen fra SuperSaaS giver dig meget fleksibilitet i forbindelse med konfigurationen, så du kan styre processen for online tidsbestilling og reservation af ressourcer. Ud fra den feedback vi har fået, har vi udviklet en lang række funktioner, som blandt andet passer til booking af studievejleder, tider til eksamen eller reservation af mødelokaler. Derfor kan du med brugen af denne planlægningskalender tilbyde automatiske ventelister, email- eller SMS-bekræftelser og begrænse muligheden for at lave en online booking – eksempelvis 2 timer eller 1 dag før at undervisningen finder sted – og meget mere.

Du får en høj grad af fleksibilitet samtidig med, at booking systemet er meget brugervenligt. SuperSaaS har fået en international pris for at være blandt verdens mest brugervenlige apps. Da SuperSaaS er online software, skal du ikke downloade eller gentagne gange i fremtiden opgradere software. Og så du skal ikke bruge tid på installation af software samtidig med, at der er back-up på alle dine data. Der er en online guide der via få trin hjælper dig med at lave din første online kalender. Derefter kan du let tilrette kalenderen, så den lige passer til jeres skole eller undervisningsinstitution. Alle de funktioner, som du ikke ønsker at bruge, kommer eleverne og de studerende aldrig til at se, så alle får hurtigt et godt overblik. Hvis du gerne vil lære SuperSaaS bedre at kende, findes der en lang række online vejledninger på websitet. Endelig er der også mulighed for at sende en email til det danske booking support team, hvis du har brug for lidt hjælp til at komme godt i gang.

Studerende laver online bookinger

SuperSaaS styrker effektiviteten

  • Tilgængelig 24/7
  • Spar tid ved planlægning
  • Adgang fra enhver mobil enhed
  • Let at administrere
  • Opsætning er fleksibel
  • Ingen installation
  • E-mail bekræftelser
  • SMS påmindelser
  • Ventelistefunktion
Projekter

Gratis kalender og prøveperiode – ingen betaling før du ved at alt virker som du ønsker

SuperSaaS tilbyder dig en gratis version af booking systemet. På den måde får du lejlighed til at teste planlægningskalenderen uden at føle et tidsmæssigt eller økonomisk pres. Når du har fået bekræftet, at bookingkalenderen er ideel til jeres undervisningsinstitution, så kan du vælge at opgradere til et betalt medlemskab, som hører til markedets absolut billigste planlægningssystemer. Når du begynder at betale for booking systemet, bliver reklamerne automatisk fjernet, og du kan modtage et noget større antal reservationer. Så du kan udnytte, at der ingen test startomkostninger er ved at klikke på denne knap:

Prøv Gratis Nu