Planlægningskalender

I dag booker vi næsten alt online

Savner du en planlægningskalender, der kan holde styr på dine aktiviteter samtidig med, at ressourcer såsom mødelokaler, IT-udstyr og medarbejdere bliver koordineret, så der ikke sker dobbeltbookinger, så er det en god ide at prøve dette bookingsystem. Du kan prøve gratis.

Få gratis nu

Forskellige kalendertyper

Planlægningskalenderen er meget fleksibelt, og der er uendelig mange muligheder for at tilpasse reservationssystemet til dine ønsker. Men for at gøre det enkelt, er der blot 3 kalendertyper, som du skal vælge imellem, når du går i gang. Hver type har sine fordele.

I en ‘Ressourcekalender’ kan der bookes 1 ressource ad gangen. Det kan være et mødelokale, en massør eller noget helt tredje.

En ‘Servicekalender’ kan holde styr på mange forskellige ressourcer på én gang, så din planlægning automatisk optimeres. Eksempelvis styrer reservationssystemet automatisk, at en massør og et lokale skal være ledigt samtidig for, at der kan ske en online booking.

En ‘Kapacitetskalender’ giver dig mulighed for at tilbyde tilmelding til et hold. Det kan eksempelvis være et fitnesshold, undervisning i en køreskole eller en uddannelsesinstitution.

Planlægnings månedsoversigt

Nedenfor ses nogle ideer til, hvordan du kan planlægge og koordinere.

  • Familiekalender
  • Dele kalender
  • Event
  • Reservationssystem
  • Temadag
  • Online tidsbestilling

Demo videoen giver eksempler på, hvad reservationssystemet kan bruges til:

Pris

Der findes en række dyrere løsninger på det danske marked, men vi lægger vægt på, at vi udvikler til gavn for alle og ikke kun en enkelt kunde. Samtidig er det dig der opretter og tilpasser den online kalender, så derfor hører vi til blandt markedets billigste. Faktisk får du et gratis bookingsystem ved at klikke på nedenstående blå knap. Du kan eventuelt senere opgradere dit medlemskab, og priserne kan du finde her.

Det er let at komme i gang. Så snart du har oprettet en gratis SuperSaaS konto, og du vil oprette din første online kalender, hjælper en guide dig hele vejen, til dit bookingsystem er online. Det tager kun få minutter.

Prøv Gratis Nu