Booking Service

I dag booker vi næsten alt online

Hvis du også gerne vil tilbyde online booking på dit website, så kan du bruge SuperSaaS, der hører til blandt markedets mest brugervenlige og billige bookingsystemer. Du kan få det gratis grundmodul ved at klikke på nedenstående blå knap.

Få gratis nu
Booking service

Online Booking Service

Bookingsystemet har enkelte begrænsninger såsom, at der ikke er et kasse- og faktureringssystem, og reservationssystemet egner sig ikke til de største hotelkæder. Når det er sagt, så passer planlægningskalenderen til langt de fleste små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Det skyldes blandt andet at SuperSaaS er blevet anerkendt for at være blandt verdens 10 mest brugervenlige apps, og reservationssystemet er fleksibelt, hvilket giver mange muligheder for dig. For at gøre det meget brugervenligt, har vi opdelt vores kalendere i 3 typer, der hver i sær har sine fordele:

En Ressourcekalender giver mulighed for at booke én ressource ad gangen. Det kan eksempelvis være et mødelokale til en konference eller en massør til hot stone massage.

Servicekalenderen holder styr på mange forskellige ressourcer på én gang. Bookingsystemet tager automatisk højde for, at alle de nødvendige ressourcer er ledige, før en online booking kan ske. Det kan være, at der skal være IT-udstyr, et mødelokale og en underviser ledig, for at en booking kan ske.

Kapacitetskalenderen tilbyder tilmelding til et hold. Det kan eksempelvis bruges til en stor konference.

Her kan du se nogle måder at bruge booking service systemet på:

  • Massage
  • Bed & Breakfast
  • Konference
  • Sommerhusudlejning
  • Reservationssystem
  • Frisør
  • Wellness
  • Og meget mere

For at få et hurtigt indblik i, hvad bookingsystemet kan tilbyde dig, kan du se nogle eksempler i denne video:

Fordele Ved Online Booking

Der er en lang række fordele ved at bruge et online booking service system. Der kan bookes online hele døgnet rundt fra en enhver computer, smartphone eller tablet, som har adgang til internettet. Det giver fleksibilitet og god service.

Du undgår at blive forstyrret i tide og utide af kollegaer eller telefonopkald, og som administrator kan du til enhver tid udskrive rapporter, så du kan optimere din forretning.

Reservationssystemet kan tilpasses dit website, da det er muligt at ændre på farver, og du kan indsætte et firmalogo samt tilpasse kalender internetadressen til dit website.

Et avanceret prisstyringssystem giver dig mulighed for at tage højere priser i højsæsonen og en lavere pris, hvis der skal være last minut priser.

Kunderne kan selv vælge længden af reservationer, eller du kan styre det. Der kan ligeledes indsættes pauser til rengøring.

Gratis Bookingsystem

For at du føler dig helt sikker på, at du har valgt det rigtige bookingsystem, anbefaler vi dig, at prøve programmet gratis. Bliver du glad for reservationssystemet, kan du opgradere din konto, og priserne kan du se her.

Det kræver på ingen måde stor IT kundskab at få den første onlinekalender. En guide hjælper dig hele vejen til din første kalender er online.

Prøv Gratis Nu