Massage Booking System

Mange danske massører bruger dette massage booking system. Både fordi det er brugervenligt for dig og dine kunder, og fordi du kan tjene flere penge, da du optimerer din tid.

Få Booking System Nu

Uanset om der er tale om reservation af tid til: sportsmassage, wellness massage eller en anden form for massage, så kan du bruge dette web bookingsystem.

Systemet tager højde for, at du kun kan være ét sted ad gangen, og du kan indsætte pauser, så der både er tid til at kunderne betaler, og du har frokostpause.

Du kan også tilbyde dine kunder et klippekortsystem, styre dine åbningstider i høj- og lavsæson, og lukke for online tilmelding en dag, hvis du er ude at massere i en virksomhed.

Booking service

Massage Booking

Det er let at tilbyde online booking af massage. Via få klik og automatisk hjælp fra en online guide, er din web kalender klar i løbet af få minutter. Kalenderen kan du indsætte på din hjemmeside. For at få et godt indblik i, hvilke muligheder, som der er, kan du se denne video, og dernæst klikke på den blå knap “Få gratis nu” under videoen, så kan du teste systemet via det gratis kalendermodul.

Prøv at teste bookingsystemet. Det er gratis.

Få gratis nu