Bookingsystem

Dette bookingsystem kan du bruge til stort set alt, men den bedste måde, at få syn for sagen, er ved, at teste bookingsystemet.

Og det kan du gøre gratis.

Få gratis nu
Bookingsystem

Online Bookingsystem

Du er formentlig i gang med at søge efter et kalendersystem, der også kan modtage reservationer online. Det er der mange fordele ved. Ikke mindst, at der kan bookes online hele døgnet rundt fra enhver smartphone, tablet eller computer, der er koblet op på internettet.

SuperSaaS hører til blandt markedets billigste, men også mest fleksible og brugervenlige reservationssystemer. SuperSaaS er blandt andet blevet internationalt anerkendt for at være blandt verdens 10 mest brugervenlige applikationer. Og det er i særdeleshed det internationale fokus, der gør reservationssystemet så billigt for dig. Vi tilbyder nemlig ikke den enkelte kunde dyre skræddersyede løsninger, og du opretter og styrer selv dine onlinekalendere. Til gengæld får du glæde af alle de optimeringer, som vi laver på verdensplan, og det er uden merpris for dig. Opdateringerne sker automatisk.

Du kan bruge 3 forskellige kalendertyper, en såkaldt Ressourcekalender, der giver dig mulighed for at tilbyde reservation af én ressource ad gangen. Det kan eksempelvis bruges af en massør, da der kun er én kunde ad gangen.

Servicekalenderen hjælper dig med at styre mange forskellige ressourcer på én gang. Kalendersystemet sikrer på den måde automatisk, at de nødvendige ressourcer er ledige på samme tidspunkt. Det kan være en massør og et rum.

En Kapacitetskalender er god til holdtilmeldinger, såsom et fitness hold, en konference eller undervisning.

Hvordan du kan bruge bookingsystemet, kan du se eksempler på her:

Eller via denne video, der viser, hvordan de 3 kalendertyper kan bruges:

Fordele Ved Online Booking

Der er mange fordele ved at bruge et online bookingsystem:

  • Reservationssystemet kan indsættes på dit website: Det er let. En online guide hjælper dig hele vejen, så i løbet af få klik har du din første online bookingkalender, der er klar til at blive indsat på dit website.
  • Altid online: Da kalenderen ligger online, kan dine kollegaer, venner og kunder altid booke fra enhver smartphone, computer eller tablet, blot de har adgang til internettet. Det gør, at du ikke er nødt til at passe en telefon og blive forstyrret, samtidig med, at dine kunder føler, at du er fleksibel og giver en god service.
  • Åbningstider og adgang kan tilpasses: Du har kontrol over de online viste åbningstider, og du kan indsætte tid til pauser, rengøring og ferieperioder. Hvem, der skal have adgang til kalenderen, og hvilke oplysninger dine kunder skal give, styrer du også.
  • Layout kan ændres: Farver kan tilpasses til dit website, og du kan indsætte et firma- eller klublogo.
  • Synkronisering: SuperSaaS kan synkronisere med både Google og Outlook kalenderne, så du undgår dobbeltbookinger og samtidig har overblik.

Gratis Bookingsystem

Vi anbefaler alle vores kunder at prøve den gratis version af SuperSaaS. På den måde spilder du ikke penge på noget, som måske ikke passer til dine ønsker. Der er ingen tidsbegrænsning på testmodulet, så du kan i ro og mag teste mulighederne, som er mange, da reservationssystemet er meget fleksibelt. Vores prisoversigt kan du se her.

Tilbage er kun at ønske dig god fornøjelse med dit nye online reservationssystem.

Prøv Gratis Nu