Der er en nyere version tilgængelig af denne online guide

Reservationssystem - sådan tester du dit online reservationssystem

Det er vigtig at være opmærksom på, at den SuperSaaS hjemmeside, som du ser som administrator, ser anderledes ud for brugerne af din kalender. Dine brugere vil naturligvis ikke blive præsenteret for muligheden for konfiguration af din kalender, og dine brugere vil ofte se færre informationer end dig som administrator. For eksempel, vil kan det være praktisk, at en bruger ikke kan se detaljer for en anden bruger, der har lavet en booking. Derfor er det en god ide at teste, om login systemet virker efter hensigten for dine brugere. En anden forskel er, at e-mail bekræftelser bliver holdt tilbage af SuperSaaS, når du er logget ind som administrator, for at undgå, at dine e-mail indbakke ikke bliver oversvømmet, imens du laver ændringer i din online reservation kalender. Ved at lave en kalender reservation som en test, hvor du logger ind som en almindelig bruger, sikrer du dig også, at e-mail systemet virker, som du ønsker.

Så lad os teste, om det online bookingsystem opfører sig, som du ønsker, set med dine kunders briller. En måde er at gemme din kalender URL internet adresse under foretrukne i din browser, og dernæst logge ud som administrator. Dernæst logger du ind igen via dit "foretrukne" kalender link. Hvis du vil lave ændringer i din reservation kalender, skal du logge ud som almindelig bruger og logge ind som administrator igen. Som du sikkert fornemmer, kan denne proces blive trættende i længden. Du kan derfor med fordel logge ind som administrator i ét browser vindue og logge ind som almindelig bruger i en andet browser vindue, men dette virker ikke helt som ønsket, da din browser er lidt for hjælpsom. Din browser husker nemlig, hvor du loggede ind sidst, og foreslår dette vindue.

Browser Logos

Brug en anden browser for at teste din kalender

En god løsning er, for at undgå at skifte frem og tilbage er, at teste din reservation kalender fra en anden browser. Hvis du kun har én browser installeret på din computer, kan du let download en browser mere, og installere den nye browser. Firefox, Opera og Safari er alle gode og gratis browsers, som SuperSaaS kører fint med. (Som en sidebemærkning kan det nævnes, at IT sikkerhedseksperter er enige om, at det ikke er en god idé at bruge Internet Explorer som din eneste browser.) Hvis du har adgang til en anden computer med en anden browser end din, kan du naturligvis også teste din reservation kalender via de to computere.

Hvis du ikke har en browser nummer 2, er der et trick mere, hvis du vil undgå at logge ind og ud af din online reservation kalender hele tiden. Få adgang til dit online bookingsystem via et andet domæne, så din browser tror, at du bruger en helt anden hjemmeside. Der er uendelig mange domæner, som peger på SuperSaaS online bookingsystemet, men 2 af de lette at huske er "supersaas.net" og "supersaas.com". Hvis du ønsker at prøve din online kalender, som dine brugere ser kalenderen, er dette et godt trick, selvom der stadig vil være små forskelle.

Du kan lave ændringer i din online kalender imens kalenderen stadig er aktiv for dine brugere. Du kan alternativt gøre din online reservation kalender inaktiv for dine brugere ved at klikke ‘stop applikation’ i din "konfiguration" oversigt.

Enhver ændring du laver i din online kalender, imens du er logget ind som bruger, kan fortrydes, ved at gå tilbage til den browser hvor du loggede dig som administrator. Hvis du vil teste betalings systemet via PayPal, så er der mulighed for det. Mere information findes i gennemgang for betaling.

Mange af dine ændringer vil naturligvis ikke være synlige for dine brugere, før dine brugere logger ind på din online reservation kalender igen. Hvis vi tager udgangspunkt i, at du har åbnet 2 forskellige browser vinduer: en browser hvor du lader som om, at du er besøgende og en anden browser, hvor du er administrator, kan det være nødvendigt at genopfrisk (opdatere) hjemmesiden, for at se de sidste ændringer.


Gennemgang oversigt