Support
Guides til dig

Opsætning af booking processen

Booking processen som den opleves af dine kunder, kan konfigureres i stor udstrækning. Du kan ganske enkelt specificere hvilke informationer, som dine kunder skal oplyse for at kunne lave en online booking, og hvilke trin, som skal gennemføres, for at der kan bookes online. Via begrænsninger i booking processen kan du kontrollere en adfærden ved at bestemme, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre.

Indsamling af booking detaljer

Du kan bruge både standard og tilpassede felter, når du indsamler informationer via en online booking.

Konfigurering af booking processen

Skal dine kunder have lov til at lave gentagne bookinger eller ej? Kræver en online booking betaling eller din godkendelse? Skal dine kunder have en booking bekræftelse eller en påmindelse før bookingen finder sted? Alt dette og mere til kan du styre, når du konfigurerer processen for online booking.

Opsætning af booking begrænsninger

Ved anvendelse af begrænsninger kan du få en ønsket adfærd – både i forhold til dine kunder og i forhold til din online kalender. På denne måde kan du sikre dig måden hvorpå at en online booking finder sted.

Tilføj skræddersyede formularer

Hvis du gerne vil indsamle mere information, end det er muligt via standardopsætningen i bookingsystemet, kan du tilføje en formular, som dine kunder udfylder før kundens første booking kan ske. Faktisk har du også mulighed for at lave en formular som ikke er en del af en booking proces, men hvor du indsætter formularen på din hjemmeside som en kontaktformular.

Kombiner kalendere

En af de mest kraftfulde funktioner i dette bookingsystem er, at du kan kombinere flere forskellige kalendere. På den måde kan du let håndtere selv avancerede booking processer og begrænsninger.