Support
Guides til dig

Integration af bookingsystem på dit website

Når du er glad og tilfreds med, hvordan layoutet ser ud i dit online bookingsystem, og du har testet: bookingsystemet for at sikre dig, at alt kører og ser ud som du ønsker for alle dine brugere og kunder, så er du klar til at lægge dit bookingsystem online.

Der er grundlæggende to måder, hvorpå personer kan få adgang til dit online bookingsystem:

  1. Indsæt et link eller en knap på dit website, som sender dine brugere videre til din SuperSaaS kalender
  2. Indsæt en widget på dit website, der gør det muligt for dine brugere at blive på dit website, mens brugerne booker
  3. Indsæt en iFrame på dit website, der implementerer en hel SuperSaaS side

Den første mulighed med brugen af et link eller en bookingknap på dit website, er den letteste måde at gøre det på, og er den måde som langt de fleste SuperSaaS administratorer anvender. Den anden mulighed tillader en bedre visuel integration af bookingsystemet på dit website. Årsagen er, at du via en iframe kan ændre rammen og dermed det øverste og nederste af siden, hvor bookingsystemet bliver vist.

Ud over at indsætte dit bookingsystem på dit website, kan du alternativ emaile linket til dit bookingsystem til de personer, som du gerne vil have til at booke online. Et link til dit bookingsystem kan også indsættes på din Facebook-side, tweets via Twitter eller printes på en flyer eller i en brochure.

For at se, hvordan du integrere din bookingkalender på din Facebook-side som en permanent bookingmulighed, da læs denne vejledning: Integration af bookingsystem på Facebook-side For at indsætte et link i en brochure eller andet printet materiale, kan du bruge en QR kode, som er et lille stykke grafik, der inkluderer dit link, så folk kan scanne QR koden med deres mobiltelefon, og på den måde lande direkte i dit bookingsystem.

Ud over basisintegrationen, er har du mulighed for flere andre ting. Eksempelvis kan du tilpasse dit link til din bookingkalender, så en forudbestemt dag bliver vist automatisk. Derud over, hvis du kræver af dine brugere, at de logger ind på dit website, kan dine brugere automatisk blive logget ind i dit bookingsystem, uden at brugerne skal logge ind to gange. Hvis dit website er baseret på Drupal, Joomla! eller WordPress, er der gratis SuperSaaS plugins til din rådighed, så du undgår at dine brugere skal logge ind to gange i stedet for én gang. Ønsker du at integrere din bookingkalender på dit website, kan du også ændre i den unikke internetadresse, også kaldet URL, som din bookingkalender har. På den måde fremstår du som udbyderen af bookingsystemet, og link til SuperSaaS er ikke længere synlig.