Support
Guides til dig

Tilføj betaling til dit bookingsystem

Hvis de services eller ressourcer, som du tilbyder i dit online bookingsystem, kræver betaling, kan du vise priserne i forbindelse med, at du tilbyder online booking. Bookingsystemet tilbyder dig en række måder at modtage betaling på. Lige fra at præsentere services og ressourcer til indsamling af kreditkortoplysninger. Men også håndtering af online betaling eller anvendelse af kreditsystemet. Ud over disse betalingsmetoder, har du også mulighed for at tilbyde en lang række rabatter og kampagnekoder, som du kan anvende i din markedsføring.

Prisliste

Du kan du vise priserne på de services eller ressourcer, som du tilbyder til dine kunder. Uanset, om du kræver betaling med det samme i forbindelse med en online booking, eller du modtager betaling på et senere tidspunkt. Du kan konfigurere din online kalender til at præsentere fast priser eller kalkulere priser baseret på et nogle prisregler. Du kan også basere dine priser på booking relaterede kriterier såsom: Længden på en booking, eller tidspunkt på dagen, hvor bookingen finder sted.

Manuel betaling

Bookingsystemet understøtter din mulighed for at modtage bankoverførsler eller checks. Selv hvis du modtager betaling før levering af din service eller ressource, kan du godt have interesse i at indsamle kreditkortoplysninger. Dette for at skabe et stærkere incitament til, at kunden møder frem til den aftalte tid. Uanset, hvad du vælger, har bookingsystemet ikke nogen præferencer i forhold til, hvad du vælger som betalingsform.

Online betaling

Hvis du beder om betaling fra dine kunder før en booking kan godkendes, kan du anvende den integrerede betalingsproces, hvor PayPal og ePay kan anvendes. Sidstnævnte anvendes, hvis du ønsker at modtage Dankortbetalinger.

Vælger du PayPal, opretter du en gratis PayPal konto. Dine kunder skal ikke have en PayPal konto, for at kunne betale dig. Betaling sker ganske enkelt via kundernes kreditkort på samme måde som andre køb på nettet foregår.

Kreditsystem

Alternativt kan du tilbyde dine kunder at betale med de kreditter, som du har givet udvalgte eller alle kunder, eller kreditter som kunderne har købt via din butik, der findes i bookingsystemet. Forudsat at kreditter er vist som betalingsmulighed, vil kunder selv kun betale med kreditter i kombination med online betaling, som anvist ovenfor.

Rabatter og kampagnekoder

Der er forskellige måder at tilbyde rabatter på. Du kan også køre markedsføringskampagner med kampagnekoder. Måderne spænder lige fra en engangsrabat til en individuel kunde til anvendelse af kampagnekoder, som tilbydes alle kunder, der ser din markedsføring. Når du anvender prisregler, kan du implementere en række tidsafhængige rabatter. Eksempelvis weekend eller lavsæson rabatter. Derud over kan du tilbyde pakker med kreditter der inkluderer rabatter, som gives til loyale kunder eller motivation for kunder til at blive mere loyale overfor din virksomhed.