Køreskole booking system & online betaling

Elev køreskole Mand tager køreundervisning Kvinde holder nøgler til kørevogn Kvinde tager køretimer Mand kører bil Hold øjnene på vejen og reducer den administrative tid på koordinering af køreundervisning, teori og glatbane.

Styr dine køreskole bookinger online

  • Reducer administrationen automatiser booking processen, ved at lade køreskoleeleverne booke af dem selv, og tilbyd online betaling
  • Indsamling af booking detaljer så som kontaktdata, opsamlingslokationer, og antal køretimer
  • Tilføj flere kørelærere til en enkelt kalender, når din køreskole vækster
  • Send automatiske beskeder for at bekræfte eller påminde køreskoleeleverne om deres kommende køretimer
  • Link til din Google kalender så dine private aftaler bliver vist som om, at du ikke er ledig i dit køreskole bookingsystem
Start nu
Kræver ikke kreditkort informationer
Screen schedule
Skærmbillede på en mobiltelefon

Funktioner

Optimeret til mobile enhederOptimeret til mobile enheder

Så der er ingen grund til en speciel opsætning for, at bookingsystemet også virker på tablets og smartphones

Prisen er tilpasset dit behov for antal bookingerPrisen er tilpasset dit behov for antal bookinger

Du kan gratis prøve køreskole bookingsystemet, og derefter opgradere til den betalte version af dette køreskole bookingsystem

Kan integreres på dit website & og din Facebook sideKan integreres på dit website & og din Facebook side

Eller alternativt anvend dit køreskole booking system, som en stå alene kalender, hvis du ikke har et website. Så kan du emaile din online kalender til dine køreskoleelever

Gør betalingsprocessen letGør betalingsprocessen let

Gratis integreret betalingssystem, der understøtter 26 valutaer. Mulighed for ved tilkøb, at modtage Dankortbetalinger

kørelærer
Online bookingsystem for køreskoler og kørelærere
Skolevogn
Passer til dit behov

Køreskole bookingsystemet gør arbejdet

Ingen grund til konstant at blokere transporttid imellem køreundervisningstimerne. Dit køreskole bookingsystem kan automatisk blokere tid til dig, så du har tid til pauser og transporttid. Du kan opsætte alarmer, som notificerer dig, når der sker nye bookinger, samt ændringer til eksisterende bookinger.

Spare tid, ved at definere, hvordan og hvornår dine køreskoleelever kan booke tider til teori, køreundervisning og glatbanekørsel. Køreskoleeleverne kan også lave gentagne bookinger på én gang.

Tilføj online betaling via booking processen. Du kan også linke til din Google kalender, så dine personlige aftaler automatisk bliver markerer som ikke ledig i dit køreskole booking system.

Dit køreskole bookingsystem tilpasser sig din køreskole vækst

Du behøver ikke at oprette en ny kalender eller flere kalendere, hvis du får flere ansatte i din køreskole. Du kan ganske enkelt tilføje flere kørelærere til dine kalendere, så kørelærerne bliver superbrugere i dit køreskole bookingsystem. Du kan også give dine kørelærere mulighed for at ændre bookinger.

Du kan tilføje dit firmalogo i din online kalender, og derved markedsføre din køreskole på bedste vis. Ønsker du at gå et trin videre, så kan du integrere din online bookingkalender i dit website eller på din Facebook side.

Opret dit køreskole booking system nu

Hvad vores kunder siger

Tusindvis af kørelærere i hele verden bruger SuperSaaS

Vi har brugt SuperSaaS igennem 7 år til vores køreskole, og fortsætter også fremadrettet med at bruge SuperSaaS. Bookingsystemet sparer mig for en del tid, og giver et hurtigt overblik. For køreskoleeleverne er det også let. De er glade for at kunne booke tider uanset tidspunkt på døgnet. De unge bruger smartphones til at booke med, og det er godt for mig, da SuperSaaS automatisk tilpasser sig mobiltelefoner. Prisen på bookingsystemet er rimelig lav, så en klar anbefaling herfra.

Michael Rask, Rask Køreskole

Alle udtalelser fra vores kunder er udgivet uden ændringer. Enkelte citater kan være forkortet, men findes hos SuperSaaS i sin fulde længde. Ønsker du at give en udtalelse i denne forbindelse, da er du velkommen til at sende os en .

Køreskole undervisning
Mindre administration; mere tid til køreskoleeleverne