Support
Guides til dig

Opsætning af en PayPal konto

For at håndtere betalinger, kan du anvende PayPal, som er en af verdens største udbydere på dette område. Fordelen ved at anvende PayPal, i stedet for SuperSaaS styrer det, er, at hverken du eller dine kunder skal have tillid til andre, end det internationalt anerkendte og velkendte PayPal. Og netop PayPal lever professionelt af at håndtere bank- og kreditkortoplysninger. Derud over er det gratis for dig at oprette en PayPal konto, og det gratis for dine kunder at anvende PayPal til betaling. Bookingsystemet kræver ikke dig gebyrer for at anvende PayPal, men PayPal koster en procentdel af de betalinger, som PayPal håndterer. Vi henleder i den sammenhæng venligst til PayPal’s website for mere information.

PayPal

Opsætning af din PayPal konto og få det til at spille sammen med dit bookingsystem via få trin:

  1. Under forudsætning af, at du ikke allerede har en PayPal konto, da opret en gratis ‘Standard’ konto via dette link: PayPal website. Du kan også opgradere en eksisterende personlig PayPal konto til en konto for forretninger. Men venligst sikre dig, at du forstår forskellen på de forskellige former for konti, før du laver opgraderingen.
  2. Bookingsystemet anvender din SuperSaaS administrator email som dit PayPal ID, når der skal formidles betalinger til PayPal. Hvis du anvender en anden emailadresse til din PayPal konto, skal du tilføje din i SuperSaaS anvendte email på din PayPal konto. Der sker under: Min profil > Tilknyt eller rediger email
  3. For at kunne modtage de betalinger, som du modtager via PayPal, skal du oplyse dine kreditkort eller bankkonto detaljer til PayPal. Du kan vente med at gøre dette, til du har indsamlet et beløb, som du gerne vil modtage fra PayPal. Men venligst være opmærksom på, at det tager nogle dage for at få dit kreditkort eller bank kontonummer godkendt af PayPal.
  4. Under “Min profil” kan det anbefales, at du også tjekker siderne om ‘Præferencer for modtagelse af betaling’ og ‘Salgsmoms’. Tilpas opsætningen, så den passer til din situation. Under ‘Tilpas betalingsside’ kan du uploade dit eget logo, som vil blive inkluderet i siden, som dine kunder ser i forbindelse med betaling.
  5. På siden for ‘Præferencer for modtagelse af betaling’ har du mulighed for at sætte flueben ved PayPal konto valgfri. På den måde bliver det valgfrit for dine kunder, om de ønsker at oprette deres egen PayPal konto, for at kunne betale dig. Venligst vær opmærksom på, at du ikke behøver at konfigurere den tekniske opsætning. PayPal kommunikerer direkte med bookingsystemet, når en betaling sker, men selve betalingen holdes inden for PayPal´s vægge. Enhver opsætning, lavet via siden for: ‘Øjeblikkelig betalingsmeddelelse’, vil blive ignoreret.

For mere information om, hvordan du verificerer din opsætning for test af online betalinger, da klik her: test af online betalinger.