Der er en nyere version tilgængelig af denne online guide
iPhone

Brug din SuperSaaS kalender på mobile enheder

Når dine kunder eller du besøger en SuperSaaS kalender med en mobil enhed, såsom iPhone, iPad eller Android, viser SuperSaaS automatisk dig kalenderen, der passer til din iPhone, iPad eller Android. Med andre ord, kræver det ikke tidskrævende konfiguration at bruge bookingsystemet.

Se den mobile version på din computer

Hvis du gerne vil se, hvordan den mobile version af SuperSaaS ser ud, selvom du sidder ved en lap top eller lignende, kan dette let gøres ved at erstatte www.supersaas.dk med m.supersaas.dk i din online kalender. Den mobile udgave af SuperSaaS kan også bruges til at lave en mindre udgave af kalenderen, der kan indsættes i en iFrame. Det kan også være en fordel at bruge en iFrame til at integrere en mobil kalender på din hjemmeside, når der ikke er nok plads til den fulde lap-top/computer version (www.supersaas.dk). Ethvert domæne, der starter med "m." vil vise den mobile version, så hvis du bruger et skræddersyet/dit eget domæne til din kalender, kan du tilføje et domæne, der starter med "m.".

Brug af computer standardudgaven på mobile enheder

På tablets med en rimelig stor skærm, såsom iPad, føler du måske, at det er bedst at bruge www.supersaas.dk udgaven, i stedet for m.supersaas.dk versionen. Det kræver blot, at du har hurtig internetadgang. Din mobile enhed kan skifte til www.supersaas.dk udgaven via "Forside" linket på siden. For at skifte tilbage, se da venligst vejledningen i foregående afsnit.

Forskelle på den mobile version og standard udgaven

Den mobile version af SuperSaaS hjemmesiden er optimeret til små skærme og relativt langsomme internethastigheder. Derfor pre-kalkulerer serveren, at det ikke er hensigtsmæssigt at lade mobile enheder downloade store javascript data. Der er dog sider, der kræver brug af javascript. Disse sider virker derfor kun på de tablets eller telefoner, der har tilvalgt javascript i deres opsætning/indstilling. På de fleste moderne mobiltelefoner og tablets er javascript tilvalgt som standard, herunder iPad, iPhone og alle Android mobiltelefoner, samt de nyeste BlackBerry modeller. Konfigurationssiderne i SuperSaaS er ikke optimeret i forhold til iPad, iPhone og Android, da det alt andet lige kræver en rimelig stor skærm for at se alle mulighederne for konfiguration.

Indsæt SuperSaaS som app på din iPhone eller iPad

Link ikon

Hvis du ofte besøger din online kalender fra din iPhone eller iPad, kan de være en fordel for dig, at gå online, til din kalender, via en app. For at gøre dette, klik på dit link til din online kalender via din Safari browser på din iPhone eller iPad. Når siden er downloaded, klik da på "Link" ikonet (som vist i billedet til højre) og vælg "Tilføj til hjemmeskærm" fra den menu, som fremkommer. Et SuperSaaS ikon vil så fremkomme på din iPhone eller iPad, ligesom om det var en app. Når du næste gang klikker på SuperSaaS ikonet, vil du komme direkte til din online kalender. Hvis du har mere end 1 kalender, gentager du blot ovenstående proces for hver kalender du har. Bemærk venligst, at der er ingen grund til at gå til Apple´s "App store" for at downloade en SuperSaaS app.

Klik og få gratis nu Skærmbillede