Vejledninger

Banner
Demo
Bookingkalender for en terapeut
Eksempel for en ‘Ressource’ kalender. Når du ønsker at der kun kan bookes tider for 1 person til 1 tid, så skal du vælge en ressource kalender, ligesom i dette eksempel for en terapeut.
Se vejledning
Banner
Demo
Tilmelding til et fitness hold
Eksempel for en ‘Kapacitets’ kalender. Kapacitets kalenderen er god, når mange personer skal have mulighed for at booke en tid til samme hold.
Se vejledning
Banner
Demo
Online bookingsystem til en salon
Find ud af, hvordan du forbinder flere ressourcer til en enkelt servicekalender. Du kan bruge denne type kalender som dit online bookingsystem.
Se vejledning
Banner
Demo
Reservationssystem til Bed & Breakfast
Eksemplet viser, hvordan en ressource kalender anvendes til et Bed & breakfast eller lille hotel. Da et hotelværelse kun kan anvendes af 1 gæst eller 1 par adgangen, skal du vælge en ressource kalender.
Se vejledning
Banner
Demo
Event tilmelding til et cupcake arrangement
Find ud af, hvordan du tilbyder tilmeldinger til en event, hvor en række mennesker kan deltage på én gang. Denne type kalender kan anvendes til at indsamle tilmeldinger til din event.
Se vejledning
Banner
Demo
Bookingsystem til en sprogskole
Denne vejledning viser et eksempel på et bookingsystem inklusiv en kalender for timer til sprogundervisning, som kræver en række lærere, der bookes via lærernes ressource kalendere.
Se vejledning
Banner
Demo
Lav en virtuel kø, så du styrer antal kunder i din butik
Denne vejledning viser dig, hvordan du opretter en virtuel kø, så du sikrer, at der ikke er for mange kunder i din butik samtidig.
Se vejledning