Udskriv side

Indsæt bookingsystemet i en ramme

Hvis du ønsker mere kontrol over layoutet for din online bookingkalender, kan du indsætte din bookingkalender i en ramme (iframe) på dit website. Eksempelvis kan du på denne måde tilføje en menubar, ved siden af din bookingkalender, hvor der er links til andre steder på dit website. Du kan også slå den øverste og nederste del af bookingkalenderen fra, så du kan indsætte din egen toptekst. Sådan kan det se ud, hvis du indsætter en bookingkalender i en ramme på dit website:

Vælg din kalender:
<iframe src="https://www.supersaas.dk/schedule/demo/Therapist" width="100%" height="800"> </iframe>
Denne guide vil vise dig koder, som du kan bruge til dit bookingsystem log in.
iframe baseret integration
Du kan anvende URL parametre før din online kalender vises i din iframe. Du skal blot tilføje nogle afstemte parametre til din online kalenders internetadresse (URL). Forud vælg dato og udseende.

Hvis du vil vise en mere kompakt version af dit bookingsystem, så det passer bedre i din iframe, kan du overveje, at bruge den mobile version af bookingsystemet i stedet for den normale version. Du har adgang til den mobile version ved at tilføje et m i din kalenders internetadresse m.supersaas.dk som eksempelvis:

<iframe width="300" src="https://www.supersaas.com/schedule/demo/Therapist">
</iframe>
iframe baseret integration ved brug af den mobile version af bookingkalenderen

Hvis du anvender en iframe og du har konfigureret din bookingkalender sådan, at dine brugere vender tilbage til dit website efter booking i dit SuperSaaS bookingsystem, er du måske nødt til at etablere en "udgang" i din iframe. Landingssiden for dit website vis vises i din iframe efter booking, men vil ikke fungere og se optimal du, med mindre du har designet landingssiden til at indgå i din iframe. En måde at lave en udgang fra en iframe på, er ved at tilføje lidt JavaScript kode indenfor dine <body> tags på den ønskede landingsside, efter bookingen. Eksempelvis:

<script type="text/javascript">
  if (window != top) top.location.href = location.href
</script>