Support
Guides til dig

Link til din kalender med en QR kode

QR koder kan scannes af dine kunder, med deres smartphones, hvorved dine kunder får direkte adgang til din online kalender. Og det er uden at kende internetadressen på din kalender. Det er særdeles brugbart på printet materiale såsom: Flyers, Postkort, Visitkort, og til at hænge op i vinduet i din butik. Dine kunder bruger blot deres QR app til at scanne din QR kode med.

Hvis du via din app på din smartphone kan scanne ovenstående kode, skulle du gerne lande på denne internetadresse:
https://www.supersaas.dk/schedule/demos/Terapeut
Denne side kan vise QR koden, som peger på din SuperSaaS kalender, hvis du laver et: log in.

Du kan kopiere dette billede til et dokument. Det gør du ved at højre-klikke på billedet med din mus, og vælger: “Kopier billede”. Den samme menu indeholder også en mulighed for at gennem QR koden som en PNG fil, som er en grafisk fil. Derefter, kan du indsætte billedet i programmet, som du anvender til at lave printet materiale.

På en iPhone kan du scanne en QR kode blot ved at åbne din kamera app og pege på QR koden med dit kamera. I en Android telefon er der en QR scanner indbygget i en Google Screen search, hvis du har aktiveret den funktion. For begge typer telefoner, er der en række QR scanning apps, som kan hentes i app butikken, hvis flere funktioner ønskes.

Du kan ændre linket og tilføje URL parametre, såsom: Vælg specifik dato før at kalenderen hentes. Det er også muligt at ændre størrelsen på QR koden, så det passer til dit layout. Det gør du ved at højre klikke på dit billede og vælge: “Åben billede i et nyt vindue”. Derefter kan du ændre URL (internetadressen) i internet browseren, hvorudfra QR koden tilpasser sig automatisk.